5 érv a duci csaj mellett

 2011.08.11. 12:01

A pasik undokok, vagy sem, szeretnek gonoszul viccelődni bugyiméreteken és melltartókon, szeretnek, odabökni, vagy egészen komolyan le kövértehenezni akár egy 38-as ruhába bújtatott ropilányt is.
Találtunk egy blogot, amelyben a teremtés koronája öt érvet vakart össze annak bizonyítására, hogy miért jó, sőt jobb duci csajjal járni.

 



Íme:

1. A duci csajoknak jobb az ölelésük, hiszen nagy test puhábban ölel. Egy vékony lány csupa csont, élek és síkok böknek, ha a karjaidba veszed. Hasonlítsd össze a sziklát a párnával! Ugye hogy nem kérdés melyik a jobb? 

2. Együtt dobhatod le vele a kilókat. A vékony lány már kész, ő nem fog dolgozni magán és főleg nem érti meg a te törekvésedet, amelyet egy szebb test érdekében teszel. Ezzel szemben a duci csaj elmegy veled edzeni, fut, kirándul veled, nem hagy magadra a legnehezebb pillanatokban sem!

3. A duci csaj szívesen megy eldugott, olcsó kis helyekre nyaralni. Mivel a nagydarab lányok nem szeretik, ha megbámulják őket, kerülik a feltűnést és kiborulnak, ha összesúgnak a hátuk mögött, ezért inkább az eldugott nem túl nyüzsgő helyeket választja.

4. A duci csajjal nem kell hülye éttermekbe járnod! Végre lemondhatsz a vega kajákról, nem kell diétás sékeket kóstolnod, a duci csaj sose fog berángatni egy salátabárba! Végre normális kajákon élhetsz!

5. Nem kell megőrülnöd a féltékenységtől! A duci csaj ugyanis nem magabiztos hódító, érzékiségét és bujaságát a párjának tartogatja, nem megy bele bizonytalan flörtökbe, de különben is meg van róla győződve, hogy neki keresni valója sincs ilyen helyzetekben. 

Ti mit gondoltok ezekről az érvekről?
 

Címkék: szerelem pár pasi

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr383144892

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

andor26 2011.08.13. 21:19:28

hát ez rettenetes, még a párnás téma elmegy, de a többi

2. nem biztos, hogy le akarja dobni a kilókat

3. ja igen, élvezzük ki a duci csajokat sújtó társadalmi előítéletekből adódó anyagi előnyöket, nem kell rájuk annyit költeni, vagy mi a fenét akart ezzel mondani. amúgy meg ha szeretek valakit akkor pont, hogy azt szeretném, hogy legyen önbizalma és én magam is büszkén mutatkozom vele.

4. ennek az egész FA (fat acceptance) mozgalomnak pont az az egyik alappillére, hogy az ember alkata nem feltétlenül múlik azon, hogy mit eszik, nyugi, van bőven kövér vegetáriánus és rengeteg sovány, aki édességgel és gyorskajával tömi magát.

5. na ez végképp megalázó, miért ne lehetne egy duci nőnek önbizalma?? ez kicsit olyan, hogy "másnak úgysem kell, tehát nekem jó lesz" na meg megint, ha szeretek valakit, azt akarom h LEGYEN önbizalma

chubbygirl 2011.08.13. 22:00:16

@andor26: Kedves Andor, teljesen egyetértünk veled! Köszönjük!
süti beállítások módosítása