Meglepő fordulat

 2011.08.02. 09:14

A magunk részéről mi már nem csodálkozunk semmin. Amiről most be akarunk számolni, arra sem mi jöttünk rá, viszont erősen rácsodálkoztunk, és mivel nagyon is kortünetnek tartjuk, gondoltuk, megosztjuk veletek. Mit szóltok hozzá?

A 90-es évek egyik nagy sikerű amerikai sorozata a Beverly Hills 90210 volt, pontosan egy évtizeden át követte a kaliforniai fiatalok életét, sikere hatalmas volt, talán mert nemcsak édeskés történetet mesélt, de olyan tabukkal is foglalkozott, mint az AIDS.

Majd egy évtizeddel később 2008-ban a sorozat készítői újravarrták az eredeti történetet és új szereplőkkel ismét belevágtak, ezúttal csak 90210 lett a címe, és azt ígérték szexisebb, lazább és provokatívabb lesz. 

A két szereplőgárdát elnézve az új sorozat provokációjához a fogyókúra is hozzátartozik. Nem mintha az első sorozat szereplői ducik lennének, de ha megnézitek az új szereplőit jóval vékonyabb, gebébbek. Vagyis talán trendibb fazonjuk van? Nem is kellett 10 év ahhoz, hogy azt üzenjék, ha igazán jó akarsz lenni, legyél még soványabb, mert az a jó.

Vagy ez csak belemagyarázás?

Egykor...

... és most

Címkék: tv sorozat trend 90210

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr603118686

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása