Kell a púder!

 2011.07.29. 11:32

Igenis kell! Főleg, ha végre elvonulnak az esőfelhők és újra ránk virrad a Nap! Ha ismét 27 fölé kúszik a hőmérő szála, akkor majd megjelennek az orrod környékén és a homlokodon a kis cseppek, az izzadság gömböcskéi. Akkor majd hálás leszel nekünk, hogy szóltunk!

Szerencsére a modern púderek se nem csomósak, se nem meszelik el az egész arcodat. Finom rétegben védenek, egyenletes bőrfelszínt és kellemes színt adnak az orcádnak. 
Különösen, ha a választás egy professzionális termékre esik, márpedig erre esik, mert ezt mi ajánljuk! A púder az a cucc, amibe érdemes hosszú távon gondolkodni, szánd rá az árát és élvezd!

  


 

 

 

 


A Maybeline légiesen könnyű új púdere tökéletesen fed, illeszkedik a bőr textúrájához. Használd a homlokodra, orrodra, orcádra, nem fogod megbánni!


Címkék: cucc púder

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr953109189

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása