Nem új a történet, ami miatt most mégis idecitáljuk az pusztán az, hogy rajta keresztül megmutassuk:

1. A szupermodell is megengedheti magának, hogy dagadt legyen.
2. A szupermodell is beszólhat az őt cikizőknek.
3. A ducik is nyugodtan beszólhatnak az őket cikizőknek.

Néhány nappal ezelőtt emlegettük egyik nagy kedvencünket a Magyarországon Topmodell leszek címmel látható modellverseny műsorvezetőjét Tyra Banks-et. Tyra a modell realitybe plus size éretű lányokat is versenybe küldött és aztán 2008-ban egyikük meg is nyerte a versenyt. De most egy 2007-es történet következik.

Tyra nyaralt, és a boldog pancsolás közepette egy ügyes paparazzi olyan fotót kattintott a korábban párductestű modellről, hogy mindenkinek leesett az álla.

Ilyet: 

 

Ezek után Tyrán csámcsogott az összes celebszerző, a lapok öles betűkkel hozták a címet: "Amerika következő topmodellje kacsázik", amire ő egyetlen, a címben idézett frappáns mondattal válaszolt. ("Kiss my fat ass!") Ezzel pedig sikerült meghökkentenie mindenkit, annyira hogy többet szó sem esett méretes combjairól.

 

 


A történethez hozzátartozik, hogy Tyra májusban így nézett ki:

 



 

Címkék: paparazzi tyra banks

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr673103037

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása