Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

 Most azt kérdezitek, hogy akkor hol is vannak ezek az igazi pasik? Azt kell mondjuk: mindenhol. Karnyújtásnyira tőletek is! Mert a dolog valahogy úgy áll, hogy ha a pasik jó mélyen önmagukba néznek, akkor szeretik a jókedvű, kissé hedonista, csacsogó csajokat, akik legtöbbször nem aszkétizmusukról híresek.


Egy New York Times-beli felmérés szerint a pasik 80 százaléka szívesebben bújik ágyba egy gömbölyödő testű csajjal, mint egy modellel. De valószínűleg az új autójába szívesebben ülteti a modellt. Sőt. El is veszi és csak otthon este, amikor a felesége már alszik, akkor keresgél a neten és ütöget bele a keresőbe olyan szavakat, hogy duci csaj, bögyi duci, szexis dagadt lányok, dundi mell és duci képek. Ezt onnan tudjuk ilyen pontosan, hogy a statisztikáink szerint látogatóink egy része így jutott ide az oldalra. Valószínűleg nem erre számítva. 

Mielőtt elindítottuk volna ezt a blogot, körülnéztünk a mátrixban és a duci csajok, csak mint szexuális játszótársak szerepeltek a forgalomban. 

Az, hogy a pasik nősülni nem, de hálni szeretnének a ducikkal, nos erről a ducik is tehetnek. Ezért hirdetjük fennen! Csajok, igenis jók vagytok, nemcsak az ágyban! Öltözzetek csinosan, merjetek magatok lenni és szeressétek magatokat! Mert az igazi pasik odavannak értetek!
 

Címkék: szex pasik

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr313099208

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása