Gömbölyű tévés nagyasszonyok

 2011.07.15. 14:21

 Bármilyen meglepő, a világ tele van gömbölyű sztárokkal, nagyseggű celebekkel, igazi, hús-vér nőkkel.

Az első számú nagydarab asszony a televíziózás világában a nemrég visszavonult médiacsászárnő Oprah Winfrey. A talk show-iból ismertté vált műsorvezető sosem volt nádszál termet, ám széles csípőjéből néhány éve látványosan lefaragtatott. A rossz nyelvek szerint ennek is csak az volt az oka, hogy a trendi diétás vonalat ezzel a nagyszerű húzással egy időre médiabirodalmának fő tematikájává tegye. A műsorvezetőnő kövéren és soványan is életigenlő, jókedvű üzenetet közvetít rajongóinak. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Vele szemben az összes hazai gömbölyded sztár megállás nélkül a fogyásával, a vonalaival van elfoglalva. Mondják, a képernyő kövérít, de azzal az optikai torzítással együtt is vállalható a vastagabb derék, a gömbölyű fenék, és az a kis toka sem olyan ellenszenves. Aki celeb, annak szülés után egyből menni kell "visszanyerni az alakját", és ha ezt nem teszi meg 2-3 hónapon belül, akkor inkább bujdokol, nehogy a "szégyenén" rágódjon a hazai bulvársajtó.

Összeállításunkban a magyar televíziózás egykori gömbölyű nagyasszonyairól esik szó.

A hazai televíziózás kerek sztárjai közül az első volt, a TV 2-ben 1999-ben feltűnt jogász, Kakuk Andrea, aki az akkor vadonatújnak számító műfajt, a csatorna délutáni talk showját vezette. A meglepő módon Kakuk! című műsor üdítően friss és más volt, mint azelőtt és azóta a magyar képernyőkön bármi. Kakuk Andrea szexis és derűs lényével az egyetlen képernyős volt aki nem akart lefogyni, aki jól érezte magát a bőrében és ezt a harmóniát sugározta. Műsora két esztendőn át volt látható a TV 2-n.

 

Az RTL Klub fura frizurájú üdvöskéje ez idő tájt a kimondhatatlan nevű Pokrivtsák Mónika volt, aki a Meri vagy nem meri című kvízműsorral vált ismertté. Ekkor még amolyan husi ifjú hölgy volt, aki aztán az évek során annyira ledolgozta eme képzelt hátrányát, hogy 2008 májusában a nyuszis magazin címlaplánya is lett. Aztán egy mágikus fogyasztó ital hazai arcaként búcsúzott lassan a képernyőtől és az országtól is.

 

 

 

 

 

 

 

 

Nyuszis címlapon volt Liptai Claudia is, aki az elmúlt években eléggé sok jo-jo fázison van túl. A Playboy-os fotóin állítólag sokat dobott a sztárok kedvenc plasztikai sebésze Mr. Photoshop is, de tény, legutóbb a Nagy Duett és a Mokka műsorvezetőjeként szexis ruhákban, apró miniszoknyákban mutogatta formás és formába hozott idomait.

 

 

 

 

 

 

 

Másnak állítólag az állásába került, hogy nem hozta, vagy nem az elvált sikerekkel hozta formába magát. A legismertebb magyar talk show királynője Erdélyi Mónika, második gyermeke születése után megasszonyosodott, és bár a nagy nézettségnek örvendő délutáni show műsora megszűnése ezzel nincs összefüggésben, mégis arról szóltak a pletykák, hogy a csatorna reggeli műsorából éppenséggel súlyfeleslege miatt búcsúztak el tőle.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Az énekesnő-műsorvezető Szulák Andrea az utóbbi időben leginkább csak mint a bifiduszok barátja tűnik fel a képernyőn, bár korábban több műsorban is megcsillogtatta műsorvezetői tehetségét. A mai negyvenes korosztály még emlékezhet rá, mint vékony diáklányra Almási Tamás 1980-as, Ballagás című filmjéből, de mire eljutott a talk show műfajáig jelentős súlytöbbletet szedett össze. Nem mondható, hogy nem nézett ki jól, sőt, kifejezetten csinos, attraktív műsorvezető volt, merész frizurákkal és színes ruhákkal. Belőle talán csak az a derűs kisugárzás hiányzott, mint ami egykor Kakuk Andreában megvolt.

 

 

 

 

 

 

 

Ki, mert lefogyott, ki, mert otthagyta a médiát, a dundi csajok mind egy szálig eltűntek a honi televíziózásból. Az azonos fazonra gyúrt ropilányok átvették a hatalmat. 

 

 

Címkék: tv rtl klub 2 televízió erdélyi mónika liptai claudia andrea oprah pokrivtsák winfrey szulák kakuk

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr553068656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása