Izzadsz-e a napon?

 2011.07.13. 14:26

 Miért ne izzadnál? Sőt, amilyen  nyarakat élünk, nem csak a napon lehet izzadni. Nyugalmi állapotban a nappalid kanapéján is görögnek lefelé a kis cseppecskék, végig az orrodon, hátul a tarkódon, sőt a kis párnáidban is mindenfelé. Nem lehet eleget állni a tus alatt. De van néhány ötletünk, amivel segíthetsz magadon. Ha jön is a hidegfront, a nyár azért folytatódik!

  

Természetes módszerek

Teázz!

Érdemes elkortyolni egy csésze zsálya teát, az jót tesz a túlzott izzadás ellen. Fél liter forrásban lévő vízzel forrázz le egy kiskanál szárított zsályát, tíz percig hagyd ázni, majd szűrd le és hűtsd le. Naponta ajánlatos három csészével kortyolgatnod.

 

Fürdőzz!

Három gyógynövény keverékét a fürdővízhez adva hasonlóan jó hatást érhetsz el, apróbojtorján-tölgyfakéreg és zsálya füvekből készíts 3-2-1 arányú keveréket, majd 4 evőkanálnyit főzz 1 liter vízben negyed órán át! Szűrd le és add a fürdővizedhez, ebben tölts el legalább 15-20 percet!

Egyéb módszerek

A mell alatti, vagy a comb hajlataiban levő területekre figyelj fokozottan! Meleg szappanos vízzel naponta többször mosd le, majd dezodoráld, vészhelyzet esetére legyen nálad frissítő kendő! De használhatsz nedves vattát is. Jó hasznát veheted egy kis hintőpornak, de ügyelj a ruhádra ne kerüljön belőle, különösen, ha sötét árnyalatokban jársz!

Az üzletekben kapható ismert dezodoroknál erőteljesebb hatású a Certain Dri termékcsalád, amely megéri borsos árát. Aki kipróbálta, csak dicséri, stift és golyós , éjszakai és nappali változatban is megrendelhető a termék webáruházából.

 

 

 

 

 

Persze annak a legjobb, aki izzadás ellen a hűs habokba vetheti magát, miközben ezerrel élvezi a nyár legjobb időtöltését, a nyaralást.

 

 

Címkék: zsálya gyógynövény izzadás dry certain

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr353068775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása