A legjobb nyári nyalánkság

 2011.07.12. 08:51

Tegye fel a kezét, aki nem akar fagyit enni nyáron! Na ne... Akik a kezüket szorosan a combjuk mellett tartották, most jutalmul kapnak egy nagyon egyszerű leírást arról, hogyan lehet a forró napok legfinomabb jeges nyalánkságát elkészíteni! Ne késlekedj, a te hűtődben is van helye, csak gondoskodj az utánpótlásról, mert nagyon gyorsan fogy!

 

 

 

 

 

 

 

 

Edina citromfagyija

Egy kis pohár natúr joghurthoz adj 2-3 evőkanál porcukrot, és 2-3 nagy citrom levét, ha szereted, reszelhetsz bele citromhéjat, vagy az egyik citromot pótolhatod lime-mal is! Ha nagyobb adagot szeretnél, arányaiban növeld a hozzávalók mennyiségét! Keverd össze a joghurtot, a cukrot és a citromok levét, majd egy műanyag tálban tedd a fagyasztóba! Ha lazább állagú fagylaltot szeretnél, fél óránként egy villával kavard meg!

 

 

DCS tipp: Ha a vendégeidnek szeretnéd kínálni, a fagyit a vendégség előtt fél nappal kanalazd kivájt citromhéjba, így tartsd hidegen, tálaláskor díszítsd mentalevelekkel!

 

 

 

 

 DCS ajánlat: Kedvenc fagyizónk Szentendrén a Centrum cuki a Fő térnél! Kóstold meg a citrom fagyiból készült shake-et is!

 

Címkék: gasztro fagyi citrom desszert fagyizó

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr743068799

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása