Tegye fel a kezét, aki nem akar fagyit enni nyáron! Na ne... Akik a kezüket szorosan a combjuk mellett tartották, most jutalmul kapnak egy nagyon egyszerű leírást arról, hogyan lehet a forró napok legfinomabb jeges nyalánkságát elkészíteni! Ne késlekedj, a te hűtődben is van helye, csak gondoskodj az utánpótlásról, mert nagyon gyorsan fogy!
Edina citromfagyija
Egy kis pohár natúr joghurthoz adj 2-3 evőkanál porcukrot, és 2-3 nagy citrom levét, ha szereted, reszelhetsz bele citromhéjat, vagy az egyik citromot pótolhatod lime-mal is! Ha nagyobb adagot szeretnél, arányaiban növeld a hozzávalók mennyiségét! Keverd össze a joghurtot, a cukrot és a citromok levét, majd egy műanyag tálban tedd a fagyasztóba! Ha lazább állagú fagylaltot szeretnél, fél óránként egy villával kavard meg!
DCS tipp: Ha a vendégeidnek szeretnéd kínálni, a fagyit a vendégség előtt fél nappal kanalazd kivájt citromhéjba, így tartsd hidegen, tálaláskor díszítsd mentalevelekkel!
DCS ajánlat: Kedvenc fagyizónk Szentendrén a Centrum cuki a Fő térnél! Kóstold meg a citrom fagyiból készült shake-et is!