Azt az arckifejezést, ahogy Lakatos Márk bámulta a szegény klienset a Szeretem a testem műsorban,nos azt hosszas rendezői instrukciókkal se lehetne rekonstruálni. Pont úgy nézett, ahogy nézni szokás egy pondróra, amit még bottal se piszkálnánk meg, plusz a nézésében benne volt a lesajnálás, hogy te csúf pondró, még bottal se, szerencsétlen állatja. És nem, ez még nem elég, mert az is benne volt a tekintetében, hogy fúj de ciki nekem itt állni és még azt is hozzátette a nézése, hogy angyalkám belőled se lesz sose Zsizelbüngyhen. Ezt így egyetlen pillantásba préselte bele hazánk vezető sztájlisztja.
Mellette fekete melltartó - bugyi kombóban szipogott a delikvens. A pondró maga, akinek kibuggyant jobbról és balról is a hájacskája, kissé a melle is lógott, a combjai meg persze szorosan összezártak és úgy húzódtak le egészen a húsos térdéig.

Pedig trendiség a plus alkat, most úgy mondják size plus.Nem dundi, nem dagi, size plus.

Csak Lakatos Márk, meg még jónéhányan vannak vele úgy, hogy jó, jó, de kurvára fúj.

 

 

 

 

 

 


Ránéznek a dundi csajra, aki nem kacag és nem pörög, mert meghízni is bánatában hízott - szóval bámulnak rá és annyira nem barátkoznak vele.

Mondjuk van olyan dundi aki nem hagyja magát.

Címkék: a márk szeretem testem lakatos

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr982103532

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása