Melegben ajánljuk!

 2012.06.20. 08:29

A legjobb ötletünk ezekben a napokban a citrommal kombinált jégkocka, és mivel mindent szeretünk nagyobb méretben, így hát ne aprózzunk jégkocka fronton se, ha kérhetjük...

A dolog egyszerű: előkapjuk a muffinsütőt, felszeleteljük a citromot, esetleg citromokat, majd a muffintepsi mélyedéseibe belerakunk egy-egy szelet citromot, a nagyon ínyencek lime-ot is, felöntjük vízzel és mehet a fagyasztóba, már ha befér (előtte még helyet kell neki csinálni, megéri!)

Nincsenek pontos információink arról, hogyan lehet legegyszerűbben kiszedni a kész citromos jéggolyóbisokat, de talán ha picit melegítjük kézzel, melegvízzel, kiugranak maguk is. Szilikonos muffinsütők előnyben! Nincs más dolgunk, mint egy szép nagy kancsóba, vagy egy ötliteres befőttes üvegbe beledobálni, vízzel felereszteni, cukrot vagy mézet, még több citromot, egy kis lime-ot és egy kis mentát szórni bele! Életmentő hőségriadó idején!
via

jég1.jpg

 

jég2.jpg

Címkék: ital nyár recept

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr464599461

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása