Duci a csúcson!

 2012.03.24. 17:24

 Úgy gondoljuk, az a tény, hogy a Glamour Woman of the Year idei díjazottjai között a az Év modellje a legismertebb magyar plus size modell lett, nos ez a tény ünneplésre ad okot! És mi mással ünnepelhetnénk a gömbölyűket, mint hogy folytatjuk, ahol abbahagytuk... 
Visszatérve Demmer Erikára és a díjra.. Egyáltalán nem mondhatjuk, hogy a ducik divatba jöttek, legfeljebb annyit jegyzünk meg némi bizakodással, hogy mostanában egyre több lap hasábjain tűnnek fel, egyre csinosabbak és egyre vidámabbak.

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A Kos jegyében született Erika 180 cm magas, 42-es ruhát hord, Németországban él, tíz éve dolgozik a divatszakmában. Olyan márkák kampányaiban láthatjuk, mint az Ulla Popken, Verpass, vagy a Sallie Sahne. Erika hivatalos oldala itt elérhető.
Éljen Erika! Éljen a gömbölyűség! Tartsatok velünk újra!

 

Címkék: the of erika woman year demmer

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr594337304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása