Te hogyan nevezed magad?

 2011.08.18. 09:44

Amikor kitaláltuk ezt a blogot csak azt tudtuk, hogy olyan nőkhöz szeretnénk szólni, akik a 44-es ruhaméret fölött keresgélnek magukra holmikat. De akkor még igazán nem tudtuk, hogy hogyan is nevezzük ezt a sorsközösséget. A külföldi elnevezések talán tesznek árnyalatnyi különbséget a nagy méret fölöttiek között, vannak ugye a csábos chubby-k, aztán a guszta curvy-k, vannak a fat-ek, de nevezhetjük távolság tartóan plus size-nek is a testalkatot.


A magyar nyelvben ezen szavak megfelelői talán kivétel nélkül szitokszavak, vagy negatív elutasító hangulatúak. Azok, akik már gyermekként is gömbölydedek voltak emléjezhetnek a versikére is: "Digi-dagi daganat, kergeti a halakat..." A dagi és a duci tűnt mégis a legelfogadhatóbbnak, ezért is választottuk a ducit a blog címének. A dagadt és a kövér szavak szinte egymás szinonímái, lekezelőek, negatívak, ugyanilyen a kövér is, a husiban van valami gejl, tapadós lihegés, a dundi pajkos nyálas, a zsíros pedig végképp a teljes elutasítás.
Ha valakit megcsal a férje, akkor a szeretőből könnyen lehet dagadt kurva, mégha csontsovány akkor is!
Hozzáteszem, a neten keresgélve a duci vagy dundi szavakra a legtöbb találati oldalt valamilyen pornó oldal adja, ahol a különböző extrém idomú lányokra gerjedő pasik félreteszik ellenérzésüket az XXL-es méretekkel kapcsolatban.
A gömbölyűben van valami szégyenlősség, az extra meg olyan általános, hogy inkább hagyjuk!
 

Akkor te minek hívod magad? Szemérmesen semmi ilyennek, hiszen inkább titokban keresgélsz az XXL-ek világában, kínosan kerülöd a testedről való diskurzust, belepirulsz, ha valaki ledagadtoz? Vagy harsányan vállalod és azt mondod magadról én vagyok az a nagydarab csaj, aki imádja a somlóit?

 

És mennyire vagy dagadt? Éppen hogy csak nem férsz bele a 44-esbe? Vagy már régen az 50 körüli méreteket keresed? Vagy már nincs is ruha rád? A hasad kötényke szerűen lelóg? 

Milyenek a duci lányok? Hányfélék?
Duci is csúfol ducit? Sőt, duci is diszkriminál ducit?

Volt egy korábbi posztunk, ami azt kérdezte Mi normális? Vajon a ducivilágban minden gömbölyű normális?

Te mit gondolsz erről?

(Persze ugyanilyen tanácstalanok lennénk, ha arról elmélkednénk, hogyan szólítsuk a péniszt, vagy miként nevezzük a puncit. Hát nem csodálatos problémakör? :) )

Fotó innen 

Címkék: személyes név duci

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr423161361

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása