Tóth Vera frizurái

 2011.07.27. 16:09

 Az első megasztár nyertese nemcsak azt a diadalt tudhatja magáénak, hogy a magyar televíziózás első nagyszabású tehetségkutatójának legjobb hangja lett, hanem azt is, hogy ledöntött egy masszív tabut is, miszerint duci csaj nem színpadképes. Vera sokszor emlegetett nagy elődje Cserháti Zsuzsa sem tudott ezzel a lelki teherrel mit kezdeni.
Szóval Vera nyert, és sok duci a képernyők előtt igazi elégtételt élt meg! Tehetséges és szerethető, a széles csípőjével, a vastag combjaival együtt.
Az elmúlt években - bár voltak jojo effektusos diétái-, olyan maradt, mint volt. Egy dolog változott rajta folyamatosan, hol előnyére, hol iszonyatos hátrányára: a frizurája. Nézzük, melyik volt jó választás és melyik melléfogás?

A verseny utáni időszakban a rövid haj volt Vera védjegye. Egyenes és vörös, nincs semmi frizura formája, nem is tett túl jót a megjelenésének
Index: 3 pont /5 pont

Az első önálló dal születése és promóciója idején Verát már rövid, de nőiesen dauerolt hajjal fotózták. Kifejezetten jól állt neki, külön plusz pont a hatalmas karika fülbevalójának!
Index: 5 pont/5pont
 

Meg kell állapítanunk, hogy ez a szín nagyon jól állt Verának, a frufru kissé megnyújtja az arcot és hangsúlyozza a szemet. És hogy Vera rászokott a nagy fülbevalókra az kifejezetten jó!
Index: 4 pont/5 pont

A megnőtt haj valamivel sötétebb színt kapott és eltűnt a jótékony frufru, ezzel a szép szemeiről elveszett a hangsúly. Nem túl előnyös hajviselet a homlokból kifésült.

Index: 3 pont/5 pont
 
 

Hát, ha valamit nem kéne, akkor ezt! A hosszú hajat göndöríteni, tupírozni, homlokból kifésülni nemcsak öregíti, de több kilót rá is pakol az énekesnőre. A remekül eltalált fülbevaló sem segít!
Index: 2 pont/5 pont

 

A legutóbbi promóciós fotón a trendi Charlie frizurával! Szerintünk tökéletes! Nőies, előnyös, a világos, szőkés barna kifejezetten csinos! Verát ez a frizura igazi dögös ducivá tette!
Index:5 pont/5pont

 

 



A Nagy Duettben ismét rövid és egyenes hajjal szerepelt az énekesnő. A fej tetején megemelt és az áll felett befelé szárított frizura viszont nagyon is előnyös választás volt. Bár világosan látszik, nem ez az igazi!

Index: 4 pont/5 pont


 

Címkék: megasztár vera tóth frizura

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr793102885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása