Lehet, hogy késői a rácsodálkozás, de ahogy utánaolvasgattunk, igazából a szezon sztárjába sikerült beleszaladnunk. A tankini ugyanis - bár már elmúlt 13 esztendős - mégiscsak az idei nyár legnagyobb kedvence, és őszintén reméljük ez csak a kezdet.

Az 1990- es években az Egyesült Államok fürdőruhamogulja Anne Cole tervezett egy darabot, amelyet "A kaliforniai fürdőruha" néven nevezett, és amely a tankini őseként funkcionált. Aztán 1998-ban megszületett a nagyszerű újítás, a tankini, amely lényegében két részre szedte az időnként kényelmetlennek tűnő női egyrészest. Neve az olajoshordó elnevezéséből, a tank szóból és a bikini szó összeolvasztásából született. Felső része egy push up melltartóra applikált ruhácska, melynek formája, stílusa, színe rengeteg tervező hangulata szerint változik. 

 

Talán nem is kell elmesélni miért is olyan jó ez nekünk. A csodás darabot szívesen viselik a gyerekek, a várandós nők. Sportoláshoz, különösen a tritlonhoz is a legpraktikusabbnak tartják. Hát még a duci csajok! Az alsó lehet egy kicsit elasztikusabb anyagból, amely formálja is a hasat, a felsőnek választhatunk egy V kivágású formát, amely optikailag nyújt egy csöppet az alakon, de mindenképpen elrejti a kis hurkákat meg redőket. Igaz, a csokibarna hasról idén le kell mondanunk!

Tankini webshopok:

• Bravissima
Elastic
Fehérneműfutár


 

Címkék: fürdőruha tankini

A bejegyzés trackback címe:

https://ducicsajok.blog.hu/api/trackback/id/tr463084527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása